Novice

Najem prostora

Old London Pub

01.09.2014

Najem zgornjega prostora Verjetno ste se že znašli v dilemi kam povabiti večjo skupino prijateljev, sorodnikov sodelavcev ali poslovnih partnerjev. Kje organizirati praznovanje rojstnih dni, fantovščin, dekliščin, kje pripraviti kakršnokoli osebno ali poslovno predstavitev ali kje enostavno organizirati druženje s prijatelji, poslovnimi partnerji.

THE OLD LONDON PUB VAM PONUJA POPOLNO REŠITEV

V zgornjem nadstropju lokala imamo prijetno urejen prostor >Men's room<, ki zagotavlja dobro počutje in kjer lahko gostimo do 40 vaših povabljencev. Prostor je ločen od ostalega dela lokala, kar zagotavlja, da vaše družbe ne bo motil nihče. Lahko vam priskrbimo osebje, ki bo skrbelo za vaše povabljence, glasbo po vašem izboru, posredujemo pri najemu manjše glasbene skupine, priskrbimo otroške animatorje, za vas pripravimo narezke, torte. Omogočimo, da si sami točite pivo po vašem izboru in še kaj. 
V prostoru je velika banketna miza, ki se lahko spremeni v mizo za biljard, kar je lahko dodatna popestritev vašega druženja ali praznovanja.

Čimprej nas pokličite ali nam pošljite sporočilo z vašimi željami po E-pošti. Potrudili se bomo, da bo vaša zabava uspela!!!

01/5620-111 ali 01/5620-112, info@pub.si

Galerija